© 2017, Dienstencentrum DE SPRANKEL

  • w-facebook
Dienstencentrum De Sprankel
Kortrijksebaan 8
3220 Holsbeek
Tel: 016/49 86 58
E-mail: desprankel@zusters-berlaar.be

Waar iedereen welkom is!

 

Dienstencentrum De Sprankel wil een 'open huis' zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd, geloofsovertuiging, sociale en/of financiële mogelijkheden.

In het bijzonder wordt er aandacht geschonken aan senioren. 

De Sprankel heeft als doelstelling activiteiten van algemene informatieve, vormende en recreatieve aard aan te bieden om de zelfredzaamheid en het sociale netwerk van de gebruikers te versterken, in overleg met lokale verenigingen en organisaties die gelijksoortige activiteiten aanbieden. Bovendien tracht het dienstencentrum hulp bij activiteiten van het dagelijkse leven aan te bieden.

Activiteiten

1/3

De Sprankel wil een thuis zijn waar persoonlijke groei, bewust-wording en verbondenheid nagestreefd worden.

Dit door het organiseren van informatieve, ontspannings- en vormingsactiviteiten en door het aanbieden van dienstverlening, waarbij 'ontmoeting met de ander' steeds centraal staat.

Dienstencentrum De Sprankel maakt deel uit van WZC Sint-Margaretha, dat tot de overkoepelende organisatie vzw Zusters van Berlaar behoort.  

 

Tot het woonzorgcentrum Sint-Margaretha behoren een woonzorg-huis, een centrum voor kortverblijf, het dagverzorgingscentrum Het Convent, het dienstencentrum De Sprankel en de assistentiewoningen Parel I en II.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now